Tarieven & Vergoeding

Tarieven


- Individuele sessies, 60 min.: €80,- (Intake: €90,-)
- Relatie of gezinssessies, 75 min. €110,- (Intake: €125,-)

De tarieven zijn inclusief telefonisch en e-mailcontact, voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden.

Eventuele afzegging van afspraken dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Houdt er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/ wijzigen van een afspraak het volledige tarief in rekening gebracht kan worden.
De kosten kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw persoonlijke polis  die je hebt afgesloten. Je kunt daarover contact opnemen met je eigen verzekering.

Vergoeding

inRtact is aangesloten en registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Wat maakt dat de meeste zorgverzekeraars de individuele therapie (gedeeltelijk) vergoed. Kijk voor meer informatie op de website van de NFG of vraag je zorgverzekering hoe het zit. De zorgverzekeraar vraagt meestal om aanvullende informatie en deze vind je onderaan de pagina. De vergoeding valt veelal onder 'alternatieve zorg'.

Mochten hier nog vragen over zijn, neem dan gerust contact op.

inRtact

Tel:

Postadres:
De Zuivering 34
7671 SP Vriezenveen

Bezoekadres:
Zuivering 34 te Vriezenveen

AGB-code inRtact: 90066542
AGB-code systeemspecialist R. Niks: 90107369

Kvk nummer: 73188360
BTW nummer: NL002121022B87

info@inrtact.nlImpressum    Privacyverklaring    Cookie-instellingen